ПРОЕКТИ

ЖК. „ОВЧА КУПЕЛ“

Бутикова жилищна сграда "Овча купел"

Няма свободни апартаменти

„БилдТренд ЕООД“ с гордост Ви представя една различна жилищна сграда със собствен характер. На първо място планирахме жилища, в които всяко пространство има своето предназначение със съответната функция. Жилищата са с правилни форми, осигуряващи по-голяма практичност на помещенията.

Бутикова жилищна сграда „Овча Купел“ е сграда, която поставя стандарта за висококачествено строителство на едно по-високо ниво. Нейната изключително комуникативна локация я прави идеален избор за Вашия дом или за инвестиционните Ви намерения.

Разположена е на броени метри едновременно от Нов Български Университет и метростанция бул.Монтевидео.

Проектът е солидно подплатен с безупречна функционална схема, елегантна визия и прецизно строителство с материали от най-висок клас, като по този начин ще задоволи дори и най-взискателните клиенти.

Проекта е с разгъната застроена площ от 1374.97 м2.

На разположение са 5 етажа с общо 14 апартамента, складове 11 броя, паркоместа 10 броя, гаражи 4 броя.

Гаранционни срокове


конструкция на сградата  – 10год.
хидроизолационни работи  – 5год.
други строително-монтажни и довършителни работи – 5год.
Гаранционните срокове се определят съгласно чл.20, ал.4 от Наредба №2 и започват да текат от деня на издаване на разрешение за ползване на строежа, съгласно чл.20, ал.3 от Наредба 2, във връзка с чл.160, ал.4 и ал.5 ЗУТ.  

 

 

 

 

   

Жилищната сграда се намира на ул. “Тупик” в един от развиващите се и предпочитани за живеене квартали на гр.София – кв.“Овча купел“. Транспортният достъп се обезпечава с удобен градски транспорт – автобуси № 27,73,45 , лесен автомобилен достъп до ул. “Околовръстен път“ и ул.”Монтевидео”.

В територията на квартала, в непосредствена близост, са разположени парк за отдих, университет, училища, детски градини, спортен комплекс “Славия” и конна база “Хан Аспарух”.

ЗА НАС

BUILD TREND развива дейност в областта на проучването, проектирането и изграждането предимно на жилищни сгради, отличаващи се със съвременна архитектура, функционалност и качество.

ПИШЕТЕ НИ

КОНТАКТИ

София, България

ул. Княз Александър Батенберг

16А вх.Б ет.3

+359889484448

+359889338718

office@buildtrend.bg